Het Vriendenteam
2 gespeeld 3 punten Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 29 September 2011 15:57

Een nieuwe seizoen en dus ook nieuwe kansen op nieuw succes. Na een moeizaam seizoen in de derde klasse, zijn we nu weer in onze vertrouwde 4e klasse. en dat voelt best lekker. In de eerste wedstrijd(11 september) werd Gorssel 2 verslagen. Gisteren ging het tegen Rohda 7 echter iets minder succesvol. Na een lekkere eerste helft (goed voetbal, best veel kansen en een 1-0 voorsprong) ging het in de tweede helft mis. We vergaten te voetballen (en eerlijk is eerlijk:Rohda gin beter voetballen) waardoor Rohda beter in de wedstrijd kwam. Uiteindelijk verloren we met 3-1, alhoewel de eerste helft genoeg perspectief biedt voor een succesvol seizoen.

Eén minpunt: we zitten nu al flink in de personele problemen (blessures, vakanties), waardoor we een beroep moesten doen op het vijfde om de 11 vol te maken. Erik Holtkamp deed daarom met ons mee, waarvoor onze hartelijke dank!
Uiteindelijk bleek de geblesseerde Chris ook z'n tas nog te hebben meegenomen, gelukkig maar, kon hij in de 2e helft de geblesseerde Bart vervangen.

Opstelling:

Martijn

Remon, Ruben, Erik, Stevin

Raymond, Frank, Jasper, Shariff

Danny, Bart


Wissels:
70e minuut: Chris voor Bart

Scoreverloop:
13e: 0-1 Bart (assist Danny)
58e: 1-1
65e: 2-1
75e: 3-1

Afwezig:
- Bas (geschorst)
- Jeroen (vakantie)
- Marvin (vakantie)
- Patrick (blessure)
- Sander (blessure)
- Ugur (blessure)
- Joey (blessure)
- Sjors (familiedag)

 
JA! Eindelijk gewonnen! Print E-mail
Written by Patrick Severein   
Monday, 14 February 2011 12:00

Komen er geen verslagen meer op de site, werd me in het begin van het seizoen gevraagd. Pas als we een wedstrijd winnen, zal ik weer een verslagje maken, was mijn antwoord. Eerlijk gezegd had ik toen niet verwacht dat het zo lang zou duren, maar hier is ie dan, een verslag van onze eerste overwinning van het seizoen!

Klopt, we staan onderaan, maar we hebben maar liefst 5 wedstrijden met slechts 2-1 verloren, meestal vlak voor tijd. We hebben dus ook veel pech gehad. En gisteren, zondag 13 februari, keerde het tij eindelijk eens en wisten we te winnen: met 2-1 van WSV 3 . Meer dan verdiend overigens. Zeker als je de tweede helft bekijkt. Voetballend was het allemaal iets beter dan de laatste weken en dat loont gelukkig. We gingen de kleedkamer in met een 1-0 achterstand na een redelijk gelijk opgaande eerste helft, maar bij iedereen leefde het gevoel: dit kunnen we winnen. De tweede helft begonnen we wat onrustig, maar langzaam kregen we grip op de tegenstander, we scoorden 1-1 en daarna creëerden we nog een aantal grote kansen (Maarten!). De overwinning glipte langzaam uit onze handen, tot de 90e minuut, toen Menno de 2-1 inkopte. Eindelijk een keer weer winnen! Een uitstekende prestatie van iedereen, hopelijk smaakt dit naar meer en kunnen we de komende weken nog een paar overwinningen bijschrijven.Een speciaal compliment voor Jeroen Webbink, die de laatste weken super staat te keepen! Ook het vermelden waar: het officiële debuut van Frank van Rossum.

Opstelling:

Jeroen

Stevin, Ruben, Remon, Ugur

Marvin, Bas, Menno, Shariff

Danny, Patrick


Wissels:
46e: Frank voor Ruben
52e: Maarten voor Patrick
60e: Chris voor Stevin

Scoreverloop:
25e: 0-1
55e: 1-1 Menno (vrije trap Bas)
90e: 2-1 Menno (corner Bas)

Bijzonderheden:
- Niet-spelende wissel: Joey
- Frank van Rossum maakt z'n officiële debuut
- Gele kaart voor Shariff

Afwezig:
- Jasper 'weekendje weg' Zwollo (vakantie)
- Tim Draaijer (bles)
- Sander Wassink (bles)
- Raymond Brinkerink (bles)
- Martijn Zandkamp (bles)
- Raoul Westerveld (ziek)

Last Updated on Monday, 21 February 2011 08:12
 
Foto's en een filmpje van ons kampioenschap Print E-mail
Written by Patrick Severein   
Monday, 17 May 2010 10:37

Natuurlijk zijn er volop foto's gemaakt tijdens en na onze kampioenswedstrijd. Foto's zijn te vinden op de RDC-website (www.rdc-deventer.nl). Je kan ook gewoon meteen doorklikken: http://bit.ly/aiNyms


Niet alle foto's zijn even charmant, niet schrikken dus...Dank aan alle fotografen!


En er is ook een filmpje gemaakt, door Jan Mulder en Rob van Reem (waarvoor hartelijk dank): http://bit.ly/a4XYW3


Last Updated on Monday, 17 May 2010 10:41
 
Oefenwedstrijd tegen Witkampers 3 verloren Print E-mail
Written by Patrick Severein   
Monday, 16 August 2010 07:59

Slechts twee trainingen hebben we in de benen, en dan al de eerste (en enige...) oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijd komt eigenlijk iets te vroeg, vooral omdat er maar liefst tien man ontbreken. We kunnen dus slechts 8 eigen mensen begroeten zondagochtend. Gelukkig komen Mike enErwin uit het vijfde en Ruben Geuskens uit het negende/tweede ons uit de brand helpen. En gelukkig speelt het tweede ook tegen Witkampers, zodat we daar in noodgevallen een beroep kunnen doen.

Dan de wedstrijd. We proberen een variant uit op ons aloude 4-4-2 systeem. En dat gaat helemaal niet verkeerd. Tuurlijk maken we af en toe foutjes, is de concentratie nog niet altijd 100 procent en ontbreekt het wat aan ritme (en conditie...), maar voetballend is het vlagen prima. We moeten nog wat slagen maken, maar met een beetje extra conditie en vooral wedstrijdritme moeten we klaar zijn voor de derde klasse!

Oh ja, we verliezen met 5-2 (goals van Jasper en Erwin)

Opstelling:

Bas
Remon, Ruben, Jasper, Ugur
Patrick, Mike, Sander, Ruben Geuskens
Menno, Erwin

 
Volgend seizoen Print E-mail
Written by Patrick Severein   
Tuesday, 13 April 2010 15:54

Het huidige seizoen nadert zijn einde zoals jullie weten. Nog 4 wedstrijden en het zit er op. Tijd om alvast voorzichtig naar volgend seizoen te kijken en dan vooral naar mogelijke mutaties.

Een speler heeft in ieder al aangegeven naar een ander team te willen verhuizen (hij wil eindelijk eens met leeftijdgenootjes voetballen...).

Aan de andere 21 spelende leden van het team de vraag: wat doe je volgend seizoen? Zouden spelers die willen stoppen/er over te denken om te stoppen/ergens over twijfelen/eens van gedachten willen wisselen/etc dit zsm aan mij (Patrick S.) kenbaar willen maken?

Eerlijk gezegd verwacht (en hoop_ ik dat we het huidige team zo veel mogelijk bij elkaar kunnen houden. Maar mochten er mensen (willen) stoppen, dan hebben we natuurlijk wel aanvulling nodig. Hoe eerder we hier zekerheid over hebben, hoe beter.

Dus laat van je horen...

 

 
More Articles...
« StartPrev12NextEnd »

Page 1 of 2